Lidingö Zontaklubb

Välkommen till vår klubb! Vi har funnits sedan 1985 och har ett 40-tal medlemmar.
Vi träffas vanligtvis den första onsdagen i varje månad, förutom juni, juli och augusti.

Aktuellt

LIDINGÖ ZONTAKLUBBS INSAMLING TILL ROSEFUND 

Bidrag till Rosefund med Rosenmetoden, 200 kr per behandling doneras under perioden 2021-06-01—2021-09-30.

 

Eva Byman har mycket generöst erbjudit sig att bidra till Rosefund genom att ge en del av sin intäkt för rosenterapibehandlingar. Eva berättar om detta initiativ nedan.

 

Under några år har jag varit kassör i Zontas Lidingöklubb och är därmed den person som sköter inbetalningarna till fonderna och ser hur det ser ut på våra konton.

Tyvärr har corona minskat möjligheterna för Lidingöklubben och för andra klubbar att dra in pengar till Zonta.

För att bidra till Zontas arbete vill jag, som är praktikelev i Rosenmetoden, ställa mig till förfogande. Jag hoppas att medlemmar i Zonta, ex-medlemmar och eventuellt även familjemedlemmar är intresserade av att pröva Rosenmetoden. För medlemmar i Lidingöklubben har jag hållit ett föredrag om Rosenmetoden och min resa med den.

Rosenmetoden har ingenting med rosor att göra utan den är namngiven efter sin grundare, Marion Rosen. Det är en kroppsterapi som utförs på en massagebänk. Syftet är att lösa muskelspänningar i kroppen vilket leder till avspänning och kroppsmedvetenhet.

Metoden kan hjälpa dig som:

Lider av fysisk smärta
Har hållningsproblem
Lider av sömnlöshet
Har svårt att slappna av
Söker ett bättre välbefinnande och ökad självkännedom

Kostnad för en behandling är 500 kronor inklusive moms. Av den summan doneras 200 kronor till Rosefund för Zontamedlemmar, före detta medlemmar eller de som rekommenderats via någon Zonta. Ni hittar mig på ”Boka Direkt”, Eva Byman Rosenmetoden (https://www.bokadirekt.se/places/ehk-konsult-40667).

Om man bokar med anknytning till Zonta ska man skriva Rosefund i noteringsfältet.

Ett besök hos mig tar cirka en timma och själva behandlingen pågår i 50 minuter. Jag har tystnadsplikt och är medlem Kroppsterapeuternas yrkesförbund.

 

Eva Byman

 

Marion Rosen

Kontakt

Klubbpresident: Pia Hultgren
E-post: pia@spirit.se
Tel: 070-261 31 24

Startår 1985
Charternummer: 1108

sv_SESvenska