Eventet genomförs vid senare tillfälle – En kväll för hållbart mode

Eventet som var planerat till den 16 april är på grund av läget med spridning av coronaviruset inställt vid det tillfället, men kommer att genomföras vid ett senare tillfälle. Mer information kommer senare.

Välkommen till föreläsning om hållbart mode med modemarknad och mingel.

Plats: Bankiren, Drottninggatan 8A, Norrköping

Tid: 17.30-20.00

I en av Norrköpings vackraste lokaler arrangerar Norrköpings Zontaklubb tillsammans med modebutiken VARIÉ en bubblande tillställning med föreläsning, modemarknad och mingel för morgondagens modemedvetna modekonsument.

Lyssna på Ann-Sofie Bergort, ägare av VARIÉ, som i början av kvällen föreläser och inspirerar om hållbart mode. Därefter kommer du att förstå det oerhört meningsfulla med att återälska kläder – och få chansen att göra det direkt!

Med generöst stöd av Elite Grand Hotel Norrköping omvandlar vi för en kväll Bankiren till en unik modemarknad. Här hittar du premiumkläder i fin kvalitet, noga utvalda, redo att bli återupptäckta och återälskade av nya ägare. Välj ut de plagg du vill ha i din garderob och betala med hjärtat – alla intäkterna från kvällens klädförsäljning går oavkortat till Zonta International Rose Fund.

Ta del av kunskap, få inspiration och ge med hjärtat!

Köp biljett här, 150 kronor
https://magnetevent.se/Event/forelasning-i-modemarknad-i-mingel-i-wrap–dryck-37176/

Skänka kvalitetskläder?
Du som vill är välkommen att skänka välutvalda kvalitetsplagg från din egen garderob till marknaden – kläder du vet att någon annan kommer att ha större glädje av att bära. Vi tar tacksamt emot enstaka plagg samma dag mellan kl 14 och 16 på Bankiren.

Inte medlem?
Det här eventet är öppet för alla. Om du är intresserad av ett medlemskap i Zonta är du varmt välkommen att kontakta oss för att få en inbjudan till ett ordinarie klubbmöte där du får veta mer om vår klubb. Kontakta klubbpresidenten för mer information.