KLUBBMÖTE ZONTA STOCKHOLM IV - 2 november 2020 Tid: 18:30 - 21:00 Adress : Restaurang Byblos (för de som väljer att delta på plats. Annars gäller online- tjänsten Teems).  

Datum: 2 nov 2020
Tid: 18:30 – 21:00

Adress : Restaurang Byblos (för de som väljer att delta på plats. Annars gäller online- tjänsten Teems).  

Döbelnsgatan 79, Stockholm.

Program: 18.30 Samling, middag (libanesisk buffé), bokdiskussioner, zontainformation samt umgänge.

Kära Zonta systrar, denna gång har vi klubbmötet fysiskt/digitalt parallellt med Teems (online anslutning)så att alla kan inkluderas i dessa corona känsliga tider.

På klubbmötet diskuterar vi böcker om starka kvinnor. Det är fritt val och ingen behöver ha hunnit läsa något till 2 november. Det är ett öppet och fritt samtal där vi alla kan rekommendera varandra och inspirera till vidare diskussion.

För de som deltar på plats på restaurang Byblos betalas avgiften in nedan. För de som ansluter genom Teems online betalas ingen avgift. Man behöver ladda ned appen Teems i datorn eller mobilen. Därefter får ni ett mail om att ansluta. Meddela vår klubbmästare Ingela senast torsdag den 29 oktober om du vill delta digitalt.

Kostnad: 200 kronor som inbetalas senast onsdag 28 september till plusgiro 428 74 35-4. Märk inbetalningen med Klubbmöte, datum OCH namn.  Anmäl allergi till Ingela.

Av-anmälan: Senast onsdag 28 sept till ingelathea@gmail.com  Utebliven betalning  och försenad avanmälan debiteras via faktura. På-anmälan: gäller för Emerita och gäster, till en  kostnad på 300 kr.

Inte medlem?

Om du är intresserad av ett medlemskap i Zonta är du varmt välkommen att kontakta oss för att få en inbjudan till ett möte där du får veta mer om vår klubb. Kontakta klubbpresidenten för mer information.

sv_SESvenska