Välkommen till landshövding Ylva Thörn

Klubb: Falun-Borlänge
Datum: 18 oktober (obs dag och tid!)
Tid: 18.00-21.00 cirka
Plats:  Landshövdingens residens, Åsgatan 51, Falun (mitt emot Länsstyrelsen Dalarnas entré)

Vi är välkomna till landshövding Ylva Thörn och residenset som är fantastiskt vackert med kända konstnärers verk, handvävda mattor och specialdesignade inredningsdetaljer mm.
Vi kommer att bli bjudna på en måltid i salongerna en trappa upp, Landshövding Ylva Thörn berättar under kvällen om sitt liv, hur det är att vara landshövding, kvinna i ledande position och hur hon planerar för Dalarnas framtid. Fundera gärna på frågor som du vill ställa till Ylva!
Vi kommer att avsluta med vad som hänt sedan sist och är på gång under zontahösten.

KVÄLLENS KOSTNAD
Kassören blir glad om du betalar in avgiften 75 kr i förväg till plusgiro 21 36 68-7.
Ange namn och månadsmöte och summan på ev donation. Eventuell avanmälan gör du senast fredag 12 oktober till falbozonta@telia.com. Klubbmästaren bekräftar din avanmälan. Din gäst betalar 200 kr för kvällen, namn anmäls till klubbmästarna Ann-Katrin Ekström eller Emma Ericson. Betalning denna kväll går till Zontas serviceprojekt.

Denna kväll välkomnar vi även Ludvika-Smedjebackens Zontaklubb och ber om påanmälan senast 12 oktober till falbozonta@telia.com och samtidigt betalas 75 kr till plusgiro 21 36 68 – 7.

Kom gärna i något orange! Glöm inte din namnbricka Varmt välkommen!

Välkommen till månadsmötet i oktober!

Ann-Louise Larsson, president Falun-Borlänge Zontaklubb

Inte klubbmedlem?

Om du är intresserad av Zonta är du varmt välkommen att kontakta oss för att få en inbjudan till ett möte där du får veta mer om vår klubb. Kontakta klubbpresidenten för mer information.