IFK Värnamos Charlotta Sjöstrand berättar om avancemanget till allsvenskan och arbetet med jämställdhetsfrågor

Klubb: Värnamo
Datum:  Tisdagen den 8 mars 2022
Tid: 18.45
Plats: Samlingslokal på Storgatan, var god se vägbeskrivning

Gäster är välkomna!

Välkommen till Värnamo Zontaklubbs marsmöte

Programpunkter

Charlotta Sjöstrand gäster oss och pratar om IFK Värnamo. Hon kommer berätta om avancemangen till allsvenskan men kommer även lyfta hur de arbetar med jämställdhetsfrågor och hur man skall attrahera flera kvinnor till verksamheten.

Zontaangelägenheter.

Vi firar internationella kvinnodagen genom att äta gott och ha det trevligt tillsammans.

Möjlighet att se föreläsning gemensamt innan vårt möte:

FN-förbundet erbjuder också med hänsyn till den internationella kvinnodagen ett digitalt föredrag om könsstympning. Föredraget börjar kl 17.30 och pågår till 18.30. Det finns möjlighet att tillsammans se på föredraget innan vårt ordinarie möte i samlingslokalen på Storgatan.

Så här hittar du till lokalen:

Vi träffas på Storgatan, samlingslokalen för den bostadsrättsförening där vår Zonta Helena Karlsson bor. Parkera på församlingshemmets parkering. Lokalen ligger mittemot Pizzeria Bella Italia, bakom parkering och garage med ingång från baksidan. Ring Christina om det är svårt att hitta. 

Anmälan för medlem:

Om du inte kan deltaga avanmäl senast söndag 6 mars kl. 20.00 till Christina Kennethsson, christina.kennethsson@gmail.com eller telefon 070-929 5362.

Kostnad för mötet är 250 kr. Kostnaden betalas via swish 123 510 5812 eller bankgiro 726-2199.


Inte medlem?

Zonta är ett internationellt nätverk, religiöst och politiskt obundet och som verkar för att stärka kvinnors och flickors ställning i en jämställd värld fri från våld.

Vi hoppas att du är intresserad av att vara gäst på våra möten eller att du är är intresserad av ett medlemskap i Zonta! Vid intresse är du varmt välkommen att kontakta klubbpresidenten för mer information. Klubbpresident: Helena Sjölin, E-post: helena.sjolin@nordan.seavance