Klubb -och årsmöte

Klubb: Värnamo
Datum:  Tisdagen den 13 september  2022
Tid: 18.45
Plats: Samlingslokal på Storgatan, var god se vägbeskrivning

Inga gäster vid dagens möte.

Välkommen till Värnamo Zontaklubbs septembermöte!

Programpunkter

Årsmöte samt klubbmöte innehållandes dialog kring kommande Zontaår och Zontaangelägenheter. Vi avslutar med att äta tillsammans. Värdar för dagens möte är Åsa Ekstrand Sporre och Helena Karlsson.

Så här hittar du till lokalen:

Vi träffas på Storgatan, samlingslokalen för den bostadsrättsförening där vår Zonta Helena Karlsson bor. Parkera på församlingshemmets parkering. Lokalen ligger mittemot Pizzeria Bella Italia, bakom parkering och garage med ingång från baksidan. Ring Christina om det är svårt att hitta. 

Anmälan för medlem:

Om du inte kan deltaga avanmäl senast torsdag den 8 september kl. 20.00 till Helena Karlsson, helenasnabb@hotmail.com eller på telefon 072-7112033.

Kostnad för mötet är 250 kr. Kostnaden betalas via swish 123 510 5812 eller bankgiro 726-2199. 

Om avanmälan uteblir för den som har förhinder måste denne
betala oberoende av orsak. Avanmälningsavgiften är 250 kronor, betalas via
Swish eller bankgiro.


Inte medlem?

Zonta är ett internationellt nätverk, religiöst och politiskt obundet och som verkar för att stärka kvinnors och flickors ställning i en jämställd värld fri från våld.

Vi hoppas att du är intresserad av att vara gäst på våra möten eller att du är är intresserad av ett medlemskap i Zonta! Vid intresse är du varmt välkommen att kontakta klubbpresidenten för mer information. Klubbpresident: Åsa Ekstrand Sporre, E-post: asa.ekstrand@sporre.nu