Ansök om stipendium

Klubb: Visby Zonta
Datum: Ansökan ska vara inne senast 30 november 2019
Ansökan:  Skickas via e-post till visbyyzonta(at)gmail.com

Välkommen att söka Visby Zontas stipendium!

Kriterier och information om stipendiet:

Zonta International är en ledande global organisation som tillsammans med FN arbetar för att främja flickors och kvinnors rättigheter. I Visby finns en Zontaklubb med närmare  50 medlemmar.

Klubben  delar ut ett lokalt stipendium för att uppmuntra ungdomar som är engagerade och intresserade av att förbättra flickors och kvinnors situation lokalt och globalt.

Vi söker dig mellan 16 och 19 år som brinner för något, vill bidra till förändring och kan vara en förebild för andra!

Vi vill på detta sätt stödja dig som till exempel är:

  • Engagerad i ett offentligt projekt / samhällsfråga
  • Bidrar i en frivilligorganisation
  • Arbetar som volontär

Stipendiet består av en prissumma på 2 000 kr och ett diplom. Vinnaren bjuds också in till ett middagsmöte med vår Zontaklubb där hen får berätta om sitt engagemang.

Ansökan
Ansökningsblanketten och mer information hittar du via vår facebooksida eller genom att skicka ett meddelande till visbyzonta(at)gmail.com.  Ansökan ska vara inskickad senast den 30 november.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss via mail eller på Facebook (visbyzonta) eller om du vill ringa till:

Kajsa Lindström
0760-21 38 61

Karolina Samuelsson
0707-94 57 19

Mia Stuhre
0705-98 02 12

Det här stipendiet gäller lokalt på Gotland men du som lämnar in en ansökan ska känna till att det inom Zonta finns liknande stipendier att söka på nationell och internationell nivå.

Är du intresserad och uppfyller kriterierna kan du få hjälp av Visby Zontaklubb. 

Inte medlem?

Om du är intresserad av ett medlemskap i Zonta är du varmt välkommen att kontakta oss för att få en inbjudan till ett möte där du får veta mer om vår klubb. Kontakta Marianne Åbom (e-post: marianneabom(at)gmail.com), vår klubbordförande, för mer information.