"EID BI EID"-PROJEKTET, EGOFÖREDRAG AV ELISABETH VIKMAN, OCH 16 DAYS TO VIOLENCE AGAINST WOMEN

Klubb: Falun-Borlänge
Datum: Torsdag 28 november 2019
Tid: 18:30 – 21:00
Plats: Triona, Borganäsvägen 26, Borlänge (Elisabeth Vikmans arbetsplats)

Välkommen till november månads klubbmöte! 

Programpunkter:

  • 18.30 – 19.00 Zontamingel och rundvandring i Trionas lokaler
  • 19.00 – 21.00 Middag och kvällens program:

    – Vi fördjupar oss i Zontas internationella projekt ”Eid bi eid”  tillsammans med Annelie Vissgården. Läs gärna mer på: https://www.zonta.se/eid-bi-eid-hand-in-hand-stod-till-flyktingar-i-jordanien/
    -Egoföredrag av Elisabeth Vikman
    – Genomgång av vårt engagemang av “Zonta says no to violence against women”. Dels på Ica Maxi 29 november och dels 8 december med ljusmanifestation och föredrag om barnäktenskap av Juno Blom och “Melissa”, samt samtal om situationen i Falun/Borlänge.

FLER MEDLEMMAR Då vi hade “öppet hus” kom nya intresserade och vi hoppas på flera medlemmar. Flera har också visat intresse per mail, telefon etc och vi har plats för fler, så bjud gärna med vänner och bekanta till månadsmötena!

KVÄLLENS KOSTNAD Betala in mötesavgiften 75 kr till bankgiro 21 36 68-7, ange ditt namn och månadsmöte. Har du inte möjlighet att närvara? Avanmäl dig snarast, till klubbmästarna Emma och Ann-Katrin på falbozonta@telia.com. Avanmälningar efter 25/11 kl 24.00 debiteras med 75 kr. Har du en gäst med dig till mötet? Anmäl din gäst till falbozonta@telia.com senast måndag 25 november och betala in 175kr till bankgiro 21 36 68-7. (Obs höjd gästavgift för att kunna täcka matkostnaderna.)

SAMÅKNING
För er som vill samåka från Falun till Borlänge, sammanstråla på Gamla Postenparkeringen kl 18:00. Skicka gärna per epost om du har bil eller vill ha skjuts.

Inte medlem?

Om du är intresserad av ett medlemskap i Zonta är du varmt välkommen att kontakta oss för att få en inbjudan till ett möte där du får veta mer om vår klubb. Kontakta klubbpresidenten för mer information.