Gävle Zontaklubb fyller 70 år!

Klubb: Gävle
Datum: 4 september 2019
Tid: 18:30 – 21:00
Plats: Elite Grand Hotell Gävle

Program:

Välkommen till september månads klubbmöte!

En ny Zonta-termin står för dörren. Vi öppnar den med ett ”get-together” vid höstens första klubbmöte. Vi delar med oss av våra goda Zonta-minnen, minns allt roligt vi haft tillsammans under åren och funderar på hur vi vill ha det i framtiden. Vi fyller 70 år i år och Zonta international 100 år. Det är ju något att fira. Vi börjar firandet idag med tårta och fortsätter sedan firandet den 8 november på Gävle slott. Hur vi ska få en oförglömlig kväll på slottet ska vi prata om och mycket annat. Vår president kommer också att berätta om vad som händer i vår klubb, nationellt och internationellt. Vi inleder som vanligt med välkomst-mingel.

Ta gärna med gäster till mötet!

Meny: Den mat som serveras är Grillad kyckling som serveras med kantarellsås, höstprimörer och rostad färskpotatis. Kaffe och tårta serveras efter maten. Dryck till maten betalas på plats. De som önskar specialkost meddelar Kristina Mickelsson vid anmälan.

Varmt välkommen!

Gunilla von Wachenfeldt, president i Gävle Zontaklubb

Anmälan senast söndag 1 september kl 19.00 till Kristina Mickelsson. Mötesavgiften betalas genom att sätta in 200 kr på plusgirokonto 72724-8 senast sista anmälningsdag. (Mötesavgiften är höjd med 40 kr denna gång för att täcka kostnaden för födelsedagstårtan.)

Inte medlem?

Om du är intresserad av ett medlemskap i Zonta är du varmt välkommen att kontakta oss för att få en inbjudan till ett möte där du får veta mer om vår klubb. Kontakta klubbpresidenten för mer information.