Zonta 100 år

Klubb: Örebro I, Örebro II
Datum: 8 nov. 2019
Tid: 18.00
Plats: Örebro slott, Örebro
Klädsel: ledig elegans

Samling för mingel och välkomstdrink i landshövdingens representationsvåning. Därefter förflyttar vi oss till Länssalen för måltidkalas och diverse underhållning.

Varmt välkommen till en trevlig och givande afton.
Festkommittén

Programpunkter:

Zonta International firar under november sitt 100-års jubileum.  Detta uppmärksammas av klubbar över hela världen, så också i Örebro där klubbarna arrangerar en gemensam middag på Örebro Slott. Du välkomnas därför till en kväll med festligt arrangemang, god mat och underhållning.

Kostnad: 650 kr, vilket inkluderar trerätters middag, lättöl/vatten och kaffe. Val av passande drycker tillkommer efter ena önskemål.

Bindande anmälan genom inbetalning av beloppet på BG 5439-1065 senast den 18 oktober. Glöm inte att skriva namn på din anmälan. Ev. allergi eller önskemål om vegetarisk kost meddelas till: christina.hjorth-aronsson@telia.com 

Inte medlem?

Om du är intresserad av ett medlemskap i Zonta är du varmt välkommen att kontakta oss för att få en inbjudan till ett möte där du får veta mer om vår klubb. Kontakta klubbpresidenten för mer information.